Thuis

Zhangjiagang Eceng Machinery Co.,Ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3

Zhangjiagang Eceng Machinery Co.,Ltd

 

De Machinesco. van Zhangjiagangeceng, Ltd is de professionele fabrikant van de machines van het de slagafgietsel van de HUISDIERENrek, injectie het vormen machines, het vullen machine, werden de vormen in China.It opgericht in 2007, om te beginnen met HUISDIEREN blazende machine. Het heeft bij No.18, Xitang-Road, Xizhang-Stad, Zhangjiagang-stad, Jiangsu-Provincie, China de plaats bepaald van.

 

De Ecengmachines verstrekken professionele oplossingen op HUISDIERENwater/sap/sprankelende drank/tafelolie/detergens/schoonheidsmiddelen/geneeskundeflesseninjectie, het blazen, het vullen, etikettering, die project inpakken voor klanten.

 

Ons hoofdproduct:

Volledig automatische de slag van de HUISDIERENrek het vormen machine

Semi automatische HUISDIERENfles die machin blazen

Injectie het vormen machine

Het vullen machine

Etiketterende machine

Injectie/slagvorm

 

De Ecengmachines hebben vele jaren ervaringen in productie. En onze inspanningen in het productverbetering verdienden meer dan 100 klanten van het land. Wij proberen altijd om de betrouwbaarste oplossing, machine, de naverkoopdienst voor elk costumier van elke hoek van de wereld te verstrekken! Welkom om ons te bezoeken!

 

 

Zhangjiagang Eceng Machinery Co.,Ltd

Zhangjiagang Eceng Machinery Co.,Ltd

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Eceng

Aantal werknemers : 30~50

Jaarlijkse omzet : 5000000-7000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf


Ons bedrijf, Co. van de Flessenmachines van Zhangjiagang Eceng, Ltd. Wij zijn een speciale fabrikant die van de blazende machine van de HUISDIERENfles, de machine van de HUISDIERENfles, HUISDIERENfles machine maken, HUISDIERENslag het vormen machine en vorm, Eceng-zijn de Flessenmachines jarenlang bezig geweest met vormen, en een bekende reputatie van onze klanten bereikt die over de hele wereld uitspreiden.
Het is onnodig om te zeggen dat onze producten superieure kwaliteit hebben en strikte QC door onze ervaren techniekgroep wordt uitgevoerd. Om klanten te respecteren als ons goed zijn de vrienden en ons beste te proberen om veel dichtere verhoudingen met klanten te bouwen altijd onze hoofddoeleinden. Wij hopen ernstig dat u één van onze klanten zult worden.
Elke week, zullen wij aan u één of andere flessen blazende machine en blazende de machineindustrie worden bevrijd van de HUISDIERENfles, en de recentste welkome informatie van ons bedrijf aan onze website, iedereen om aandacht aan onze plaats te besteden!

bedrijfsdiensten

De Ecengmachine verleent klantenpre-sale de vrije raadplegende diensten, om een ontwerp van de gebruikersvereisten te verstrekken. Verstrek flessen lange tijd tegelijkertijd blazende machine het verschaffen van vervangstukken.

Zhangjiagang Eceng Machinery Co.,Ltd

Bedrijfteam

Zhangjiagang Eceng Machinery Co.,Ltd

CONTACT

Adres: Xitangweg op de 18de, Xizhang-Stad, Zhangjiagang, Suzhou-Stad, Jiangsu-Provincie, China

Factory Adres:Xitangweg op de 18de, Xizhang-Stad, Zhangjiagang, Suzhou-Stad, Jiangsu-Provincie, China